referenties


teambuilding

Megavlieger bouwen Noordwijk

Op het strand van Noordwijk bouwden EN vlogen wij met 300 personen 3 Megavliegers met groot succes. In een strandpaviljoen met extra partytent werden de onderdelen in elkaar gezet en voorzien van decoratie. Buiten op het strand werd de vlieger steeds groter en groter, doordat ieder team zijn deel toe voegde. Uit eindelijk werden alle 3 de Megavliegers onder luid gejubel omhoog gelaten!


Afdelingsuitje Hoek van Holland

Bij de Zeetoren in Hoek van Holland hebben wij een workshop Megavlieger bouwen verzorgd voor 50 medewerkers van Unilever. Binnen in de Zeetoren, bouwden en decoreerden wij de onderdelen, waarna buiten op het strand de vlieger in elkaar werd gezet. De vlieger werd voorzien van grote bedrijfsvlag en daarna door de groep opgelaten. Aansluitend stond er bij strandpaviljoen Royal een diner klaar.

Reuzevlieger bouwen

Reuzevlieger bouwen. Op het terrein van de High Tech Campus Eindhoven maakten wij met een enthousiaste groep mensen vanuit verschillende landen 1 grote vlieger.Het resultaat: en vrolijke vlieger met diverse vlaggen uit allerlei continenten met 1 gezamenlijke boodschap....dat is nog eens teambuilden!