referenties


sanjo vechtvliegeren

Vliegeren Strand Uitje

Vliegeren Kijkduin. Op het strand van kijkduin organiseerden wij een korte break tijdens een training. De sanjo-kitefight, waarbij de teams het in de lucht tegen elkaar opnamen en als afsluiting gezamenlijk de oktopus-megavlieger oplieten.

vliegeren-kijkduin4

vliegeren-kijkduin1

Bedrijfsfeest Vliegeren

Voor ruim 365 medewerkers van een Ministerie organiseerden wij een bedrijfsfeest/afscheidsfeest op het strand van Scheveningen. De totale groep nam deel aan 3D Megavlieger bouwen, Zandsculpturen, Sanjo Kitefight, Powerkiten en Volleybal. In 3 groepen werden er 3 verschillende vliegers gebouwd met elk een eigen boodschap inclusief een grootformaat foto op vliegerstof gedrukt. Ter gelegenheid van het afscheid werden deze vliegers tegelijk opgelaten toen de persoon in kwestie op de boulevard arriveerde. Daarna volgde er diverse toespraken en werd de dag in stijl afgesloten met een BBQ en feestavond bij de Beachcompany - Scheveningen.

bedrijfsfeest-scheveningen1bedrijfsfeest-scheveningen2bedrijfsfeest-scheveningen4bedrijfsfeest-scheveningen5

Vliegeren tijdens meeting

Na de lunch even lekker actief bezig zijn op het strand, wie wil dat nou niet? Stralend weer en een licht briesje maakt de combinatie met het sanjovechten een onvergetelijke activiteit!


Vliegeren Scheveningen

Wij verzorgen uw uitje ook op zaterdagen en zondagen van 's morgens tot 's avonds, wanneer u het uit komt. Zo ook voor deze groep ,die eenvliegerprogramma op de zaterdagmiddag aan het strand van Scheveningen boekte. Nog even lekker van het mooie weer genieten!

Vliegerdag Amsterdam

Waaidag, Zeeburgereiland.
Wij hebben deze dag alle activiteiten, muv het abseilen en tokkelen verzorgd. Kinderen konden vliegers maken, windmolentjes maken, twisteren en er werden vanuit grote vliegers snoep en knuffels gedropped. Volwassenen konden powerkiten, vechtvliegeren, discgolfen en onze Megavliegers markeerden het terrein.
Ruim 250 kids en 250 volwassenen genoten van deze dag.. het was een groots succes!
Waaidag_16apr2011_007Waaidag_16apr2011_015Waaidag_16apr2011_019Waaidag_16apr2011_021
Waaidag_16apr2011_022
Waaidag_Luchtfotos_001Waaidag_Luchtfotos_004Waaidag_Luchtfotos_007Waaidag_Luchtfotos_011Waaidag_Luchtfotos_014Waaidag_Luchtfotos_029
Foto’s gemaakt door Manoto