referenties


powerkiten

Kitebuggyen en Powerkiten

Het 60 personen tellende internationale gezelschap van de afdeling Precision and Microsystems Engineering van de TU Delft heeft zich deze dag prima kunnen uitleven met de powerkites en buggy's.

Bedrijfsfeest Vliegeren

Voor ruim 365 medewerkers van een Ministerie organiseerden wij een bedrijfsfeest/afscheidsfeest op het strand van Scheveningen. De totale groep nam deel aan 3D Megavlieger bouwen, Zandsculpturen, Sanjo Kitefight, Powerkiten en Volleybal. In 3 groepen werden er 3 verschillende vliegers gebouwd met elk een eigen boodschap inclusief een grootformaat foto op vliegerstof gedrukt. Ter gelegenheid van het afscheid werden deze vliegers tegelijk opgelaten toen de persoon in kwestie op de boulevard arriveerde. Daarna volgde er diverse toespraken en werd de dag in stijl afgesloten met een BBQ en feestavond bij de Beachcompany - Scheveningen.

bedrijfsfeest-scheveningen1bedrijfsfeest-scheveningen2bedrijfsfeest-scheveningen4bedrijfsfeest-scheveningen5

Opening strand Kijkduin

Opening strand kijkduin. Op deze mooie ochtend verzorgden wij de recreatieve handeling met minister Eurlings op het strand ter ere van de heropening van strand Kijkduin. Wij vlogen onze Megavliegers om het strand op te sieren en de locatie duidelijk te markeren. Vervolgens werd er nog met de minister een korte powerkite-sessie gehouden om even het strandgevoel naar boven te krijgen. Al met al een succesvolle heropening... Laat het seizoen maar beginnen!


1-6-2010
VANAVOND een item op RTV West!

http://www.deweekkrant.nl/artikel/2010/juni/01/geen_zandzakken_meer