referenties


megavlieger

Opening strand Kijkduin

Opening strand kijkduin. Op deze mooie ochtend verzorgden wij de recreatieve handeling met minister Eurlings op het strand ter ere van de heropening van strand Kijkduin. Wij vlogen onze Megavliegers om het strand op te sieren en de locatie duidelijk te markeren. Vervolgens werd er nog met de minister een korte powerkite-sessie gehouden om even het strandgevoel naar boven te krijgen. Al met al een succesvolle heropening... Laat het seizoen maar beginnen!


1-6-2010
VANAVOND een item op RTV West!

http://www.deweekkrant.nl/artikel/2010/juni/01/geen_zandzakken_meer
Reuzevlieger bouwen

Reuzevlieger bouwen. Op het terrein van de High Tech Campus Eindhoven maakten wij met een enthousiaste groep mensen vanuit verschillende landen 1 grote vlieger.Het resultaat: en vrolijke vlieger met diverse vlaggen uit allerlei continenten met 1 gezamenlijke boodschap....dat is nog eens teambuilden!


Vlieger bouwen Scheveningen

Vlieger bouwen Scheveningen. Tijdens deze creatieve workshop maken de deelnemers eerst zelf een onderdeel van de vlieger waarna alle delen te zamen 1 grote vlieger vormt. Een leuke creatieve workshop die altijd slaagt met wat technisch inzicht en een goede samenwerking!


Megavlieger bouwen Scheveningen

Met deze groep leraren en leraressen bouwden wij op het strand van Scheveningen een grote boxvlieger. Binnen werden de vliegers eerst in elkaar gezet en gedecoreerd, waarna er buiten op het strand alle delen aan elkaar werden gezet. Vervolgens werd de vlieger omhoog getrokken en bleef de vlieger ondanks de lichte wind netjes hangen.