referenties


3d megavlieger bouwen

Vliegerworkshop Hoek van Holland

Vliegerworkshop Hoek van Holland. Voor deze groep organiseerden wij onze 3d megavlieger bouwen workshop bij de Zeetoren. Eerst werden binnen de onderdelen in elkaar gezet en werd er een planning gemaakt voor de opbouw. Waarna buiten op het strand de vlieger in elkaar werd gezet en uiteindelijk onder luid gejuich werd opgelaten. Enige verbazing over het feit dat zelfs bij 6 Bft de constructie in elkaar blijft zitten!
reuzevliegerhoek1reuzevliegerhoek2reuzevliegerhoek3reuzevliegerhoek4reuzevliegerhoek5reuzevliegerhoek6reuzevliegerhoek7

Bedrijfsfeest Vliegeren

Voor ruim 365 medewerkers van een Ministerie organiseerden wij een bedrijfsfeest/afscheidsfeest op het strand van Scheveningen. De totale groep nam deel aan 3D Megavlieger bouwen, Zandsculpturen, Sanjo Kitefight, Powerkiten en Volleybal. In 3 groepen werden er 3 verschillende vliegers gebouwd met elk een eigen boodschap inclusief een grootformaat foto op vliegerstof gedrukt. Ter gelegenheid van het afscheid werden deze vliegers tegelijk opgelaten toen de persoon in kwestie op de boulevard arriveerde. Daarna volgde er diverse toespraken en werd de dag in stijl afgesloten met een BBQ en feestavond bij de Beachcompany - Scheveningen.

bedrijfsfeest-scheveningen1bedrijfsfeest-scheveningen2bedrijfsfeest-scheveningen4bedrijfsfeest-scheveningen5

Grote Vlieger bouwen

Wij bouwden samen met een afdeling van een provincie een grote vlieger op het strand van Vlissingen. Per groepje werd er een onderdeel gemaakt van de totale constructie, waarna ze buiten aan elkaar gezet werden. Uiteindelijk ging de vlieger onder luid gejuich omhoog en kon door goede samenwerking en coördinatie de boodschap duidelijk gelezen worden.

vlieger-bouwen-zeeland1vlieger-bouwen-zeeland2vlieger-bouwen-zeeland3

Megavlieger bouwen Noordwijk

Op het strand van Noordwijk bouwden EN vlogen wij met 300 personen 3 Megavliegers met groot succes. In een strandpaviljoen met extra partytent werden de onderdelen in elkaar gezet en voorzien van decoratie. Buiten op het strand werd de vlieger steeds groter en groter, doordat ieder team zijn deel toe voegde. Uit eindelijk werden alle 3 de Megavliegers onder luid gejubel omhoog gelaten!


Afdelingsuitje Hoek van Holland

Bij de Zeetoren in Hoek van Holland hebben wij een workshop Megavlieger bouwen verzorgd voor 50 medewerkers van Unilever. Binnen in de Zeetoren, bouwden en decoreerden wij de onderdelen, waarna buiten op het strand de vlieger in elkaar werd gezet. De vlieger werd voorzien van grote bedrijfsvlag en daarna door de groep opgelaten. Aansluitend stond er bij strandpaviljoen Royal een diner klaar.

Vlieger bouwen Scheveningen

Vlieger bouwen Scheveningen. Tijdens deze creatieve workshop maken de deelnemers eerst zelf een onderdeel van de vlieger waarna alle delen te zamen 1 grote vlieger vormt. Een leuke creatieve workshop die altijd slaagt met wat technisch inzicht en een goede samenwerking!


Megavlieger bouwen Scheveningen

Met deze groep leraren en leraressen bouwden wij op het strand van Scheveningen een grote boxvlieger. Binnen werden de vliegers eerst in elkaar gezet en gedecoreerd, waarna er buiten op het strand alle delen aan elkaar werden gezet. Vervolgens werd de vlieger omhoog getrokken en bleef de vlieger ondanks de lichte wind netjes hangen.