referenties


XL Events

Bedrijfsfeest Vliegeren

Voor ruim 365 medewerkers van een Ministerie organiseerden wij een bedrijfsfeest/afscheidsfeest op het strand van Scheveningen. De totale groep nam deel aan 3D Megavlieger bouwen, Zandsculpturen, Sanjo Kitefight, Powerkiten en Volleybal. In 3 groepen werden er 3 verschillende vliegers gebouwd met elk een eigen boodschap inclusief een grootformaat foto op vliegerstof gedrukt. Ter gelegenheid van het afscheid werden deze vliegers tegelijk opgelaten toen de persoon in kwestie op de boulevard arriveerde. Daarna volgde er diverse toespraken en werd de dag in stijl afgesloten met een BBQ en feestavond bij de Beachcompany - Scheveningen.

bedrijfsfeest-scheveningen1bedrijfsfeest-scheveningen2bedrijfsfeest-scheveningen4bedrijfsfeest-scheveningen5

Relatiedag Dagje vooruit

Na het succes van vorig jaar in Middelharnis, verzorgden wij ook dit jaar weer het actieve en creatieve programma voor een weekend op het windmolenpark in Waalwijk. Voor de 2500 genodigden stonden er diverse activiteiten gereed: klompbootje varen, vliegertjes maken, treinvliegers maken, knutselen met pet-flesjes, zonnewijzers maken, windmolens maken en diverse andere activiteiten. Met een creatief en ervaren team, kregen wij ook tijdens de regenbuitjes iedereen gemotiveerd en enthousiast. Zodat er alsnog heel veel gekleurde vliegertjes de lucht in gingen.

Klantendag Middelharnis Eneco

Wij organiseerden in Middelharnis voor Eneco het actieve programma voor een klantendag. Er kwamen in totaal zo'n 800 personen op deze activiteit af. Er konden vliegers gemaakt worden, windmolens van binnen bekeken worden, er waren diverse megavliegers aanwezig, men kon stuntvliegeren en er werden diverse droppings vanaf vliegers met beren en snoep uitgevoerd. Een succesvol evenement!